Introductie

In maart 2012 is Survivaloutdoor.nl opgericht door drie bevriende militairen met dezelfde passie; het buitenleven. Daarnaast kochten we regelmatig producten voor onze hike weekenden in fysieke winkels en webwinkels. Hierbij was in sommige winkels het assortiment veel te beperkt, bij andere de prijzen veel te hoog. Al snel kwamen we tot dezelfde conclusie; dit kunnen wij beter! Met deze instelling was de fundering van Survivaloutdoor.nl gelegd.

De activiteiten van Survivaloutdoor.nl omvatten kortweg het inkopen en verkopen van survival- en outdoorartikelen. Alvorens het assortiment vast te stellen, hebben we eerst zoveel mogelijk artikelen zelf getest in de Ardennen in België en in de bossen van Duitsland.
Vervolgens hebben we een selectie gemaakt in de merken, waarbij we streven naar een perfecte prijs-kwaliteit verhouding.
"Waarom zou je meer betalen voor minder?" Uiteindelijk zijn we tot een start-assortiment gekomen, dat we gaan uitbreiden op basis van uw behoeften.

Missie

Wij willen Survivaloutdoor.nl laten ontwikkelen tot een webwinkel waar iedereen met interesse in survival- en outdooractiviteiten, maar ook vissers en natuurfotografen, alsmede scouting en kampeerders kunnen vinden wat ze nodig hebben om hun hobby uit te oefenen.

Strategie

De bedrijfsstrategie van Survivaloutdoor.nl bestaat uit drie peilers;
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoge productkwaliteit.

Klanttevredenheid

Wij willen, wanneer u onze (web)winkel verlaat, dat u tevreden bent. Tevreden over bijvoorbeeld het gemak van bestellen, de levertijden, de productinformatie, het aanbod en de aftersales. Wilt u meer informatie of mist u een product, wilt u een product ruilen of juist bijbestellen. Wij zijn er voor u, want wij willen gevoed worden met uw ervaringen. Zo kunt u per product uw review kwijt, verwerken wij uw vraag op de FAQ-pagina van de site en antwoorden we binnen 24 uur op mailcontact. Wij staan open voor ideeën, maar juist ook voor klachten. Tenslotte proberen we u zoveel mogelijk te informeren via een nieuwsbrief, een nieuwspagina op de site en via social media. Wij staan niet centraal, maar u!

Goedkoop

Door onze in- en verkoopactiviteiten te combineren met andere winkels, kunnen we een goede prijs/kwaliteit verhouding hanteren.

Productkwaliteit

Wij eisen van onze importeurs producten van hoge kwaliteit. Daarnaast testen we deze producten zoveel mogelijk in de praktijk, alvorens ze in ons assortiment op te nemen. Ook u speelt een rol in het bepalen van de productselectie. Door het invullen van een review of door contact op te nemen met ons, kunnen we gezamenlijk een product evalueren.
 

Neem een ontspannen kijkje in onze online outdoor en kampeer winkel

Avontuurlijke buitensporters die er graag even helemaal tussenuit willen en een outdoor expeditie aan het plannen zijn, doen er goed aan om een ontspannen kijkje te nemen in de online survival en outdoor winkel van Survivaloutdoor.nl. Onze outdoorwinkel is in korte tijd een begrip geworden voor outdoor sporters die kwaliteit, goede service en voordelige prijzen op hun juiste waarde weten te schatten. Onze outdoorwinkel biedt de liefhebbers van de buitensport namelijk werkelijk alles wat noodzakelijk is voor een geslaagde outdoorvakantie. Mocht u voor het eerst in uw leven de intentie hebben om aan een outdoor expeditie te beginnen, dan is een bezoek aan onze outdoorwinkel onontbeerlijk en absoluut de beste plek om uw reis aan te vangen. Bij ons treft u alleen bushcraft, scouting en outdoor artikelen van goede kwaliteit aan. Daarom is onze winkel ideaal voor iedereen die houdt van kamperen, vissen, survival, bushcraft, natuurfotografie en alle andere outdoor activiteiten!

De outdoorwinkel met louter speciaal geselecteerde producten.

In onze outdoorwinkel treft u louter outdoor artikelen aan die speciaal voor en door u zijn geselecteerd. Wij nemen alleen outdoor producten in ons assortiment op waarvan wij zeker zijn dat ze in staat zullen zijn om u te helpen overleven in de meest barre en extreme omstandigheden. Onze bushcraft artikelen zijn stuk voor stuk getest en zijn allemaal van een uitstekende kwaliteit. Altijd heeft u de keuze uit een ruim aanbod van verschillende topmerken zoals Cold Steel, BoCamp, Coleman en Thermos. Altijd kunt u ervan op aan dat u een kwaliteits artikel koopt tegen de beste prijs. In onze online outdoorwinkel kunt u uw spullen op een comfortabele manier bestellen. Onze webwinkel is zo ontworpen dat u uw producten snel en eenvoudig kunt uitkiezen en veilig kunt afrekenen. De artikelen van uw keuze worden binnen enkele dagen netjes bij u thuis bezorgd. Tot slot heeft onze outdoorwinkel niks van doen met allerhande overheadkosten. Hierdoor kunnen wij de laagst mogelijke prijs garanderen.

Conclusie

Survivaloutdoor.nl is een jonge innoverende webwinkel, gericht op survival- en outdoorartikelen, waarbij we samen met u onze missie trachten te realiseren.
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze webshop zo goed mogelijk beleeft.