• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
Onderstaande survival messen en bushcraft messen zijn slechts een kleine selectie van vele mogelijkheden. Survivaloutdoor.nl koopt haar outdoor messen in bij Adola BV. Bent u op zoek naar een bepaald type bushcraft of outdoor mes? Of naar een bepaald merk? Kijkt u eens op www.adola.nl. Daar vind u een overzicht van meer dan 3000 verschillende soorten messen. De getoonde prijs is de adviesverkoopprijs waar Survivaloutdoor.nl altijd onder zit! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact op via het contactformulier. De online webwinkel van Survival outdoor is voor elke buitensporter in Nederland en België.


Bushcraftmessen
Bushcraftmessen
Zakmessen
Zakmessen
Zwitserse-Zakmessen
Zwitserse Zakmessen
Houtsnijmessen
Houtsnijmessen


Bezig met laden...

Avonturiers kopen hun survival messen & Bushcraft messen bij Survivaloutdoor.nl
Mensen die van avontuur houden en op zoek zijn naar survival messen van hoge kwaliteit zijn welkom bij Survivaloutdoor.nl. Bij het betreden van onontgonnen en onbekend terrein zijn survival messen een onmisbaar attribuut in de totale survival kit. Survival messen vinden hun oorsprong eigenlijk in het jachtmes dat in het begin van de vorige eeuw haar intrede deed. De meeste survival messen hebben een lemmet van 4 tot 6 inches lang en zijn bij uitstek geschikt voor het maken van vallen, het villen van dieren en het snijden van takken. Allemaal bezigheden waar een ware avonturier bedreven in moet zijn indien hij wil overleven in de wildernis. Het gevaar loert overal en de omstandigheden waarin men terecht kan komen op een overlevingstocht kunnen onvoorspelbaar en uitermate zwaar zijn. Survival messen zijn dan ook nooit een overbodige luxe. Laat u voorlichten of oriënteert u zich op onze website voor meer informatie over het nut en gebruik van survival messen.

 
Een ruim assortiment survival messen van gerenommeerde fabrikanten
Sommige survival messen hebben een hol handvat dat de eigenaar in staat stelt om daar nuttig gereedschap in te vervoeren. Ook zijn er survival messen verkrijgbaar die beschikken over een handzaam kompas en waarvan het blad geschikt is om er bijvoorbeeld hout mee te splijten. Het handvat van survival messen kan vervaardigd zijn van verschillende materialen zoals rubber, hout, hoorn, aluminium, polymeer of roestvrij staal. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, bij Survivaloutdoor.nl kunt u kiezen uit een uiterst ruim assortiment aan survival messen. Ook heeft u uiteraard de keuze uit survival messen van verschillende gerenommeerde fabrikanten met een lange traditie en uitstekende reputatie als het gaat om het overleven in ruw terrein met behulp van het juiste gereedschap. Voor een perfecte grip op de zaak kiest u voor survival messen van Bushcraft  survival.| Meer

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.