De survival messen en bushcraft messen hieronder zijn slechts een kleine selectie van vele mogelijkheden. Survivaloutdoor.nl koopt haar outdoor messen in bij Adola BV. Bent u op zoek naar een bepaald type bushcraft -, outdoor -, of survival mes? Of naar een bepaald merk? Kijkt u eens op www.adola.nl. Daar vind u een overzicht van meer dan 3000 verschillende soorten messen.

De getoonde prijs is de adviesverkoopprijs waar Survivaloutdoor.nl
altijd ruim onder zit! Staat uw survival mes er niet bij en wilt u weten wat deze kost als u die bij ons besteld? Neemt u dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.


Bekijk ook onze categorie Multitools met onder andere de top multitools van Leatherman.


Avonturiers kopen hun survival mes of bushcraft mes bij Survivaloutdoor.nl
Mensen die van avontuur houden en op zoek zijn naar survival messen van hoge kwaliteit zijn bij Survivaloutdoor.nl op de juiste plek. Bij het betreden van onontgonnen en onbekend terrein zijn survival messen een onmisbaar attribuut in de totale survival kit.

urvival messen vinden hun oorsprong eigenlijk in het jachtmes dat in het begin van de vorige eeuw haar intrede deed. De meeste survival messen hebben een lemmet van 4 tot 6 inches lang en zijn bij uitstek geschikt voor het maken van vallen, het villen van dieren en het snijden van takken. Allemaal bezigheden waar een ware avonturier bedreven in moet zijn indien hij wil overleven in de wildernis. Het gevaar loert overal en de omstandigheden waarin men terecht kan komen op een overlevingstocht kunnen onvoorspelbaar en uitermate zwaar zijn. Een survival mes is dan ook nooit een overbodige luxe. Laat u voorlichten of oriënteert u zich op onze website voor meer informatie over het nut en gebruik van survival messen. 

 
Een ruim assortiment survival messen van gerenommeerde fabrikanten
Sommige survival messen hebben een hol handvat dat de eigenaar in staat stelt om daar nuttig gereedschap in te vervoeren. Ook zijn er survival messen verkrijgbaar die beschikken over een handzaam kompas en waarvan het blad geschikt is om er bijvoorbeeld hout mee te splijten. Het handvat van survival messen kan vervaardigd zijn van verschillende materialen zoals rubber, hout, hoorn, aluminium, polymeer of roestvrij staal. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, bij Survivaloutdoor.nl kunt u kiezen uit een uiterst ruim assortiment aan survival messen. Ook heeft u uiteraard de keuze uit survival messen van verschillende gerenommeerde fabrikanten met een lange traditie en uitstekende reputatie als het gaat om het overleven in ruw terrein met behulp van het juiste gereedschap. Voor een perfecte grip op de zaak kiest u voor survival messen van Bushcraft  survival.


We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze webshop zo goed mogelijk beleeft.