Cold Steel Inc. is opgericht in 1980. Een bedrijf die - het maken van de sterkste en scherpste messen in de wereld – heeft als uitgangpunt. Innovaties van Cold Steel hebben in de afgelopen drie decennia altijd al een invloedrijke bijdrage geleverd binnen de messenindustrie. De supersterke en scherpe San Mai III® staalsoort en de Tri_Ad™ Lock & Locking waren bijvoorbeeld baanbrekend introducties geweest.
Cold Steel maakt onder andere vaststaande messen, zakmessen, zwaarden, machetes, blaaspijpen en andere vechtsport- en trainingswapens. Hun producten worden wereldwijd gebruikt onder andere door militairen en politie voor trainingsdoeleinden. Een groot aantal producten van Cold Steel worden ook gebruikt in actiefilms, TV shows en spellen. De Cold Steel Bowie Bushman kwam bijvoorbeeld voor in The Hunger Games (2012) en in The Wolverine (2013) was de Cold Steel Magnum Tanto XII in te bewonderen. Zelfs in de hilarische actie/komedie Mr. and Mrs. Smit (2005) waren meerdere Cold Steel producten te zien.
 
De typische Amerikaanse manier van presenteren komt op de meeste Europeanen soms wat overweldigend over maar is vooral bedoeld om de kwaliteit van de producten weer te geven. Onder de Cold Steel liefhebbers is een groot aantal verzamelaars van deze hoogwaardige producten. Ook worden de producten werkelijk getest onder zware en veeleisende omstandigheden. Hierdoor zijn er ook veel tevreden gebruikers onder Outdoor- en Bushcraft liefhebbers.
Bezig met laden...

Hebben we het Cold Steel product wat je zoekt niet in ons assortiment? Door goede connecties met onze leveranciers kunnen we er vast en zeker aan komen. Neem CONTACT met ons op en laat weten welk product je zoekt. Nemen wij vervolgens dit product binnen 6 maanden na je aankoop ook op is ons standaard assortiment krijg je 10% van het aankoopbedrag retour!


We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze webshop zo goed mogelijk beleeft.